Sunday, August 14, 2011

final piala dunia 2011, lee chong wei tewas ditangan lin dan


tekanan!!impian bertukar mmpi ngeri...tak sangka lee chong wei blh kalah lagi...tension gila rase, selama ni tak penah menang piala dunia..ingatkan akan menang buat julung kalinya tp rpanya tak dapat jugak...:( sluruh rakyat malaysia mesti kecewa dengan kekalahan ni...sbb kalah kali ni sgt tipis, kalah pun dah set ke-3...lin dan dah menang 4 kali piala dunia tp lee chong wei tak penah merasa...nmpak jelas2 kecewa pada wjah chong wei..

ape pn, tak dapat dinafikan lagi kehebatan lin dan yang sememangnya sukar untuk dikalahkan dari dulu lagi...dah jadi adat sesuatu permainan, mesti ada menang dan kalah....syabas lee chong wei krna mampu bertahan sehingga final walaupun tak dapat juarai untuk kali ni....tak blh kita nak salahkn chong wei sbb die dh buat yang terbaik untuk malaysia...kalah dalam final piala dunia 2011 bkn kalah tuk selamanya, chong wei tetap juara dimata kita...


peminat mmg kecewa krna malaysia kalah tp chong wei lagi kecewa tak dapat hadiahkan kejuaraan kpada peminat...ape pn, kta kna bg semangat pada chong wei utuk terus brusaha dimusim akan datang...

Reactions:

21 comments:

lin dan sangat hebat kowttt!!!..hehhe..pe2 pon..tahniah kat lee chong wei

lin dan mmg hebat dri dulu g..tp last diorang jmpa dlu chong wei menang...

dah bkn rezeki nak menang..moga ia jd pembakar semangat tuk berjaya dimasa akan datang

ye..kna tgu 2 thun lagi untuk musim piala dunia akn datang...

Lin Dan kedekut tak kasi chong wei menang. Kalah bpe mata ek? tak tengok plak smlm. hehe.

set ke-3 dh, ala,beza 2mata je...clap ckit je tu..

ape blh buat kn...sabor jela..

badi....lin dan x pikir sgt psl ranking,pd dia yg penting menang kejohanan utama gini.

Ayen..btul gk kn..ptt die slalu trik dri lau kjohanan biase2...tp ape motif die?

salam ziarah..
tak da luck kan, nak buat cam ner..
yang penting chong wei da usaha sehabis daya..
memang nampak sangat riak kecewa di wajahnya

a'a, mmg kta kcwa tp die lagi kcwa...msti die rse brslah sgt...

dgr brita mlm td, chong wei jnji bt trbaek tuk musim strusnya...

footerwidget2

footerwidget1

footerwidget4

Awan Putih - Punk Rock Jalanan .mp3
Found at bee mp3 search engine

footerwidget3

Kit Mudah Menjana Pendapatan Pantas!
?max-results=10">Content right'); document.write("?max-results="+numposts+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showrecentposts\"><\/script>");
Powered by Blogger.