Saturday, August 20, 2011

salam perkenalan semua blogger

salam perkenalan semua blogger...entry kali ni bukan berunsur info, tp cma nk perkenalkan diri..masing2 selalu berkunjung, tapi masih belum mengenali lebih dekat... hari ni aku akan perkenalkan diri aku secara rasmi disini..:)diharap dapat tunjuk ajar dari rakan2 semua...

aku orang jerteh, terengganu..seorang yang simple dan sporting..:)hihi penuntut kolej islam sains dan teknologi di kelantan...sedang buat diploma juruteknologi makmal perubatan [MLT] yang sekarang ni menunggu masuk sem 6(last sem)...nama tz[untuk nama singkatan aku" tuan zul"], dan "mlt" iaitu jurusan makmal perubatan..brsama aku, ade 2 orang rakan seperjuangan, juga seorang blogger, dan satu kelas dengan aku antrnye jerul dan una..

aku seorang pendatang baru nak berjinak2 dengan dunia blogger ni...walaupun dah hampir setahun lebih aku buat blog, tp baru je bulan puase ni nak bergiat aktif...sekarang  ade la  2,3 orang blogger yang makin akrab dengan aku...rakan2 lain dalam follower dan rakan2 seperjuangan  yang sudi berkunjung ke sini...korang semua adalah nadi aku....sebagai orang baru, aku mula belajar untuk mudah terima ape sahaja teguran dan pandangan rakan2 blogger..

aku makin seronok dalam berblog sbb dari sini aku dapat ramai kawan, kwan yang selalu bagi support setiap masa...trima kasih semua.:) skang  dah kenal aku kn?? jom berkawan!! Opsss,satu lagi, aku selalu mengganas berblogwalking pada tengah2 malam...huhu

Reactions:

41 comments:

ooh mmg muke org trganu,kah3
btw, samelah.. tp d k.trg ..namaku juga bmula dgn "tuan"

tehehehhe ada jugak nama una disitu.
:D

Oo yeke, dh lmpe geng ni..hihi
una:aikk, mcmne nma mu ade jgk situ??kih3 kwn sperjuangan n senior aku kn...huhu

ooo..org jertih..kite org kuala tranung...salam perkenalan..ambe pun wak blog lame doh..(blog dulu)pi, lenim yang baru aktif..haha..

nanannaana ganu kite..huhhu

hai, saya nana, dari key El (KL)
hehehehehe :)

Eady Minn org KT ye..:)salam kenalan ye..
Nana 귀여운:org KL??dkt je dgn ganu ni...hihi salam kenal juga..:) jan segan2 kunjung mengunjung..thanks.:)

hye TZ ; sy Jerul .. he he he ..

hahha, muncul jgk si jerul..:)

salam perkenalan dr sy juga..jom saling kunjung dan mengomen yer

salam kenal khairul juga..:) jom kunjung mengunjung...

boleh la datang rumah beraya nanti ye..:p

xde mslh,jemput dtg umh...KT nk mai cni tu xdokla jauh sgt..:)tp kalo sini nok g KT tu jauh la jgok..hihihi

salam perkenalan..=)

orang jerteh ker?kiter orang kelantan jer..jiran ler kirenya..hehe..kita pon bru aktif..tu pun kdg2 jer..=)

kelantan lagi la dekat..salam kenal ye.:) tp klantan tu dkt mne..?blh la jlan2 raye..hihi

kelantan dekat nilam puri..tau dop??hehe

hai org T'ganu.. belajar rajin-rajin yek!

Oo ni geng2 ganu klnte ke??salam kenal sume...:)

chiLied,nilam puri ea...dkt je tu,ade mmber gk kt sne..jiran sblh umh dlu pndah sane..

tips, sy tgl stu sem je lg,insyaallah akn bt yg trbek..:)

Mohd Izzar,info gk ke cmni??.kih3

oh hye tz. blogger trganu rupanya. salam kenal org kg heheh

Amna.Qadeeja, org kg gk ke ni..?ramai gk rpanye org ganu jadi blogger rpanyer..tp sy bru lagi,mtk tnjuk ajar dri smua..salam kenal ye..:)

hye..salam perkenalan dari aieN..(^_^)..
betul 2..lgipun dlm berblogging sgt best..byk knowledge yang kiter dpt..

erm,awak,watla pop-up window..
pergi kt setting-->comment-->comment form placement-->pop-up window..

senang nk komen..

then..show word verification for comment, wat "No"..

hehe..nt senang nk komen..=))

sharing is caring..(",)..

kih3!:)bru stting ni..hihi sblm ni xthu pn, mjur awk gtau..byk bnda bnda kna bljr g..thanks ye.:)ok, sharing is caring..(",).. salam kenal...::)

salam perkenalam juga dari akak, panggil ibuArifa jer >_<

slam kenalan...:)
follow here...:)

salam perkenalan..berbloging memang seronok..boleh create ramai kawan. bdw, happy blogging k..(^__^)

thanks sume..stju sgt!kat sini blh dpt rmai kwn..:)

ouhh okey salam perkenalan dari milo. kalo rs nak kenal milo boleh terjah Tentang Milo kat header blog..hehe :)

ouhh okey salam perkenalan dari milo. kalo rs nak kenal milo boleh terjah Tentang Milo kat header blog..hehe :)

Aku Duk Ganuu gak! :D Batu Rakit! :D

okei..no halla 2..jgn kedekut ilmu..itu yang penting..(",)..

thanks milo.:)
acid+,aku ade kwn kt btu rakit, ari tu die bwk aku g pulau kmbing.:)huhu

salam kenal semua ... share info menarik bersama

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

footerwidget2

footerwidget1

footerwidget4

Awan Putih - Punk Rock Jalanan .mp3
Found at bee mp3 search engine

footerwidget3

Kit Mudah Menjana Pendapatan Pantas!
?max-results=10">Content right'); document.write("?max-results="+numposts+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showrecentposts\"><\/script>");
Powered by Blogger.